Städning och tvättstuga

Ansvar för städning trapphus

Två månader per år har du ansvaret att städa din trappuppgång och det finns en lista uppsatt på anslagstavlan vid ingången för när du har ansvaret. Genom att ta gemensamt ansvar för detta håller vi nere avgifterna. Om du inte kan genomföra din städmånad kan du antingen höra av dig till styrelsen eller på egen hand försöka byta med en granne i din trappuppgång. I städningen ingår att sopa och våttorka golven och vid behov även putsa fönster. Städmaterial finns i tvättstugan.

En gång om året har vi en gemensam städdag, som brukar infalla i slutet av maj. Denna städdag brukar vi kombinera med en årsstämma för att maximera möjligheten för alla att kunna avvara en dag för dessa viktiga aktiviteter. Vi tar alltid hänsyn till när Göteborgsvarvet är.

Bokning av tvättstuga

Det finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum och du kan boka denna max 5h i sträck. Det finns en lista på anslagstavlan utanför tvättstugan, där anmäler du när du vill tvätta. Det är möjligt att låsa tvättstugan med personligt hänglås. Efter tvättning städar du tvättstugan enligt anvisningar som finns på anslagstavlan och bokningslistan.